ABOUT ME LINKS
about


Im just a girl. i love being called pretty but i'll never believe it. im not always right but hate admitting im wrong. im almost always smiling but its not always real. i can be read like an open book but hide so much. i work hard at things but dont always get what im deserve & yes im a sensitive girl but im always strong to face all the problems


love }family, izzah nurin tirah mina farah saufi & khuzaynur{ ❤❤ ️ ️


Bored af // Monday, 15 September 2014
00:12
hello my love diary, yes iknow entry baru je diupdate dua hri lepas. haha tp dok kesoh la. rase nk update lagi lagi lagi & lagi harhar. kalau rajin, rajin sngt kn. kalau mls mls sangat hahahha suke hti la erm. bosan sangat ni dok tahu nk buat mnde. nk tido tp mate dk boleh nk pejam. yes, ngntuk tu mmg ngntuk. ngantuk sangat hm tp ovrthnking again! boleh dikatakan stiap hri aku ovrthnking hmm lepas tu sedih T__T sometimes i wish i can turn off my feeling. yelah, seksa sngt kn tahan semua ni. tahan rindu, tahan sakit hm tahan semua lah. i really really need someone rn. hm i wish it's 'you' but you already sleep. i know you're tired. hmm bakpe doknye. seharian jalan hrini kn. tkpe, aku cube lah utk fhm. even im hurt. opss yes ofc im okay! but heart, i hope yo're strong enough. stay strong no matter wht ok. 

hm now hf mu rosok. jadi kite dok boleh la nk wasap. mu gune hf biase je. nk msj pun bukan boleh. kdg mu dk reply pun msj aku. hm sedih tahuu. tp dkpe la aku thu mu bsy dgn kwn kwn mu kan. dkpe la aku fhm la. hm i wonder, mse mu dgn kwn mu tu, mu ingt aku ke? mu fikir aku ke? hm idk but i wish i can read yr mind :( lame doh kite dok msj lame2 mcm dlu. msj pnjang2 mcm dlu. otp mcm dlu. lame doh & aku rindu semua tu. rindu sangat. aku rase mu beruboh leni. tp dk thu la kalau aku silap tp aku rse gitu. aku bukan nk suruh mu msj aku je sokmo tp jngn la smpai dk msj aku lgsung hm kalau aku dk msj mu, mu dkkn msj aku hm im not imprtant. i know :') tp dkpe, aku dok kesoh pun smua tu. asal mu bahagia k. hmm buat la nape mu suke. aku kuat lagi nk hadapi smua ni. aku kena kuat. em

but i believe, youre gonna miss me when im gone :)))