ABOUT ME LINKS
about


Im just a girl. i love being called pretty but i'll never believe it. im not always right but hate admitting im wrong. im almost always smiling but its not always real. i can be read like an open book but hide so much. i work hard at things but dont always get what im deserve & yes im a sensitive girl but im always strong to face all the problems


love }family, izzah nurin tirah mina farah saufi & khuzaynur{ ❤❤ ️ ️


h o l i d a y. // Saturday, 13 September 2014
22:41
holiday! ok bestnya hahahhaaha tapi kan tapi kan holiday pun ade kelas 3 hari urgh so sad hm T__T baru je nk rehat rehat kat rmh. tp dkpelah esok last kelas. hmm i wonder ade ssetengah org tu bosan duk kat rumoh tapi suke duk skoloh erm bkpe haa? uh i dont understand this. someone explain pls. but idc la yg pnting aku suke har har. ok adlina suke suke jugok tp ingat sikit pttiga nk dekat dh tu dok sampai sebulan dh. kejap je. ok berdebar sangat dngan result trial yang teruk gila sampai dok sanggup nk tengok. hmm tahun ni rasa mcm ............. idontknow but rase mcm banyok sangat main sbb tu result jdi gitu. campur dngan malas lagi. sempat ke nk study ni hmm nk dapat straight A tp malas hahahhaha. em its okay la i wll try my best. lepas ni nk study betul betul dah. takmboh dh main main hmm nk fokus. ok.

sebenarnya tujuan update blog ni hm story something. sedih sangat. dok tahu nk cerite kat sape lagi. aku jarang nk share cerite dgn org ni sbb.... hm dok tahu la. aku rase lebih selamat pndam sbb kita dok tahu kan people nowadays mcm mana. kdg, setiap malam aku nangis ha ha idk why tp rasa mcm sedih sangat. dok kuat utk pndam & nangis smpai trtido. aku dk tahu aku snsetif ke mnde tp aku dk suke rasa mcm diabaikan. it hurts you know. sometimes aku rasa mcm nk give up tp bila dipujuk lembut balik. sbb sayang. act, aku dok mitok pn utk lyn aku 24/7 tapi at least luang lah mase dgn jugok kn hmm sakit tahan rindu tahu dk :/

saufi, aku dok mitok lebih pun. hargai aku. tu je hmm aku tahu ego mu tinggi. tinggi sangat. aku pun dok tahu nk buat gane. msalah skrg mu sokmo takmboh ngaloh. smue mu nk buat mcm saloh aku je. aku pun ade perasaan jugok. tp bile aku kabo gini ke mu, mu kate "yelah mu sorang ade perasaan" hm dh mu nk suruh aku jage perasaan mu tp perasaan aku sape nk jage? hmm kdg kdg aku pujuk diri sndiri. think positif utk sedapkan hati sendiri. mu dok tahu gane aku cube utk brtahan nk hadapi smua ni. dkkn nk tnjuk ke smua org kn aku sedih. aku 'hide' perasaan sedih tu dpn smua org & aku pura-pura bahagia. ha ha if you know how hurt im. hmm but its okay. i believe that everything gonna be okay in the end. yeah, stay strong. gdnight